Nyheder

   
1
16 marts - Kommunale plejefamilier søges til fremtidige opgaver Læs mere
2
13 oktober - HER BLIVER PLEJEFAMILIER IKKE SAT NED I LØN Læs mere
    

REKRUTTERING

 

Hvis du allerede er godkendt som "almindelig" plejefamilie iht. § 66, stk. 1, nr. 1, men ønsker at søge om at blive godkendt som kommunal plejefamilie iht. § 66, stk. 1, nr. 2, skal du rette henvendelse til dit regionale socialtilsyn da det er dem, der behandler alle ansøgninger. I har altid krav på at få behandlet en ansøgning og få en skriftlig afgørelse - ligesom I har ret til at klage over afgørelsen, såfremt I ikke er enige i den afgørelse, der er truffet. Du/I er naturligvis altid velkomne til at ringe til mig såfremt I har spørgsmål eller kommentarer til procedurer eller andet.
 

 

Der findes i alt fem socialtilsyn i Danmark – et i hver region, hvoraf de to af dem er på Sjælland og er henholdsvis Socialtilsyn Hovedstaden og Socialtilsyn Øst. Region Hovedstaden består af 29 kommuner inkl. Bornholm og Region Sjælland (Øst) består af 17 kommuner. Kontakt det socialtilsyn, du hører under for yderligere oplysninger om godkendelsesprocedure. Her er links til de to socialtilsyn på Sjælland:
 
 
http://socialtilsyn.frederiksberg.dk/
http://holbaek.dk/om-kommunen/socialtilsyn-oest/

Socialtilsyn Øst dækker et stort geografisk område og der afholdes således kurser i både Holbæk og Nykøbing Falster på adresserne:

  • Socialtilsyn Øst, Anders Larsensvej 7, 4300 Holbæk
  • Socialtilsyn Øst, Skovalléen 32D, 4800 Nykøbing Falster

Men kontakt meget gerne jeres regionale socialtilsyn - de kan være behjælpelige med spørgsmål og lign..